Norwegian English
Kvalitet og service
Norwegian English
Kvalitet og service

Om oss

CF Maskin as ble startet i høsten 1988 av Frank Karling.  Det var da to ansatte. I dag er vi 13 ansatte i Skiptvet. Hovedsatsningsområdene var da CLAAS høstemaskiner og Fendt traktorer. I dag er vi autorisert CLAAS – forhandler i tillegg til at vi er importør av danfoil åkersprøyter, Lechler dyser og Vapormatic reservedeler. Utfører periodisk kjøretøykontroll på traktor.

Med over 30 års erfaring på Fendt og CLAAS, besitter vi stor kompetanse  på service og deler til disse merkene. Vi tør også påberope oss Norges største delelager til CLAAS og vi leverer reservedeler over store deler av landet. Vi selger også brukte deler til en rekke skurtreskeremerker.

Siden starten har vi vokst og i dag er vi i en eierstruktur med seks andre landbruksforretninger og totalt ca 75 ansatte.

CF Maskin Skjeberg as ble startet i 1998. Vi er nå 7 ansatte og har har hovedvekt på service og reparasjoner av alle typer og merker landbruksmaskiner. Med over 30 års erfaring på Fendt og Claas, besitter vi stor kompetanse  på service og deler til disse merkene. Autorisert CLAAS-forhandler. Forhandler av CF Moto ATV og UTV.

CF Maskin Stange as ble startet i 2002. Vi er i dag 3 ansatte, samt to landbruksverksteder tilknyttet til oss. Importør av McConnel miljømaskiner, Ziegler harver og APV grasfrøsåmaskiner. Er ikke forhandler av Norwegian Agro Machinery produkter.

CF Maskin Follo as ble startet midt på nitti-tallet. CF Maskin as overtok eierskapet i 2005. Vi er i dag 10 ansatte. Importør av Robus hengere, Vreten tømmervogner og Yanmar minimaskiner. Autorisert CLAAS – forhandler. Utfører periodisk kjøretøykontroll på traktor.

CF Maskin Melhus as ble startet i 1997. Vi er i dag 12 ansatte. Store på salg av Husqvarna. Autorisert CLAAS – forhandler.

Østfold Traktor as ble startet i 1988. CF Maskin overtok eierskapet i 2014. Vi er i dag 15 ansatte. Utfører sertifiseringer av trucker og løfteutstyr. Forhandler av Polaris. Autorisert CLAAS – forhandler.

CF Maskin Tunna Auto as ble etablert i 2011 som bilverksted og er tilknyttet kjeden Sjekkpunkt1. CF Maskin as gikk inn som partner i 2021 og virksomheten ble da utvidet til salg, service og reparasjon av landbruksmaskiner og redskap. Vi er i dag 3 ansatte. Autorisert CLAAS – forhandler.

CF Maskin Stjørdal as åpnet 1. april 2022. Vi er 3 ansatte. Vi holder til i den gamle svineavlsstasjonen på Skatval, ca 7 km nord for Stjørdal sentrum, like inntil E6. Autorisert CLAAS-forhandler.

CF Maskin Eide as åpnet 15. desember 2023. Vi er 2 ansatte. Autorisert CLAAS-forhandler.