Husqvarna

tillbyr fullt sortiment innenfor skog og hage, inkludert gressklippere, motorsager, robotgressklippere med mer, både til den profesjonelle og til den private kunden.

Ridere

Med det frontmonterte klippeaggregatet og leddstyring er det vanskelig å finne steder der Husqvarna Rider ikke kommer til. Kombinasjonen av kontroll, komfort og effektivitet gjør ikke bare arbeidet enklere – du kommer også til å nyte turen. Alle Husqvarna Ridere bruker Husqvarnas patenterte BioClip®-funksjon som gir et førsteklasses finfordelt resultat, og et utmerket, profesjonelt resultat. Med en ekstremt liten svingradius kan Husqvarna Rider snu på en femøring. Husqvarna Rider har frontmontert klippeaggregat som gjør det lettere å komme til og få oversikt over arbeidsområdet, slik at du lett kan trimme kanter og hjørner. Det er svært lett å vippe opp klippeaggregatet på Riderne uten bruk av verktøy. Det gjør den lett å rengjøre og vedlikeholde. Den unike leddstyringen på Husqvarna Rider gjør at bakhjulene kan svinge inn under maskinen. Resultatet er fantastisk manøvrerbarhet og intuitiv betjening — noe som gjør det enkelt å kjøre rundt hindringer. Hvis plenen enkelte steder kan være sleip eller bratt, eller hvis du vil bruke kjøregressklipperen året rundt, kan det lønne seg å kjøpe en med AWD (firehjulstrekk). Da får du bedre grep når det er nødvendig. Det finnes en rekke tilbehør som en oppsamler for å samle opp gress, blader og annet avfall. Moserive, harv, gjødselspreder og tilhenger for klargjøring av plenen samt snøskjær, snøfreser eller en frontmontert børste for å frese eller koste inngangspartier og gangveier året rundt.

Gressklippere

Vi tilbyr et stort utvalg gressklippere og ulike klippemetoder – noen har også drift på alle hjulene. Uansett hvilke utfordringer du står overfor, får du jobben gjort – med førsteklasses resultat. Gressklipperne er utstyrt med helstøpt klippeaggregat. Det sikrer stabil drift og varig ytelse. Alle gressklipperne er effektive med utmerket ergonomi. Så enten du velger en modell med enkel eller variabel transmisjon, kan du forvente pålitelig ytelse for dine behov. Gressklippere fra Husqvarna beskytter deg mot unødige muskelspenninger og skader. Og ikke bare det – den gir deg en hyggelig opplevelse i nærhet til naturen. Med en av våre gressklippere får du en dyktig og trygg partner. Kompakt design gir deg utmerket manøvreringsevne, og vibrasjonsdempede håndtak gjør betjeningen ergonomisk. En robust ramme og forseggjorte detaljer betyr også bedre holdbarhet og enkelt vedlikehold. Alle våre gressklippere er utstyrt med et klippeaggregat i ett stykke, rett fra ekstruderingslinjen. Det betyr ingen sveisede deler – en egenskap som gir deg vridningsstivhet og stabilitet. Klippeaggregat i ett stykke betyr også robust og varig ytelse. Ett steg mot en perfekt plen er perfekt høyde. Din Husqvarna gressklipper er rask og enkel å justere. Med bare én spak betjener du hele klippeaggregatet. 

Robotklippere

Husqvarna Automower® er din smarte, pålitelige partner i hagen, fra verdenslederen innen robotgressklipping. Den klipper gresset dag og natt, i regn og solskinn, slik at du har en perfekt klippet plen hver dag – og kan bruke tiden din på andre ting. Husqvarna Automower® er robust og pålitelig, og den takler utfordrende plener, med perfekt klipperesultat. Den navigerer enkelt komplekse områder, glir gjennom smale passasjer, ulendt terreng og bratte skråninger og gir deg en perfekt klippet plen hver dag – nesten uten å tenke på klipperen. Du kommer knapt til å legge merke til at den beveger seg rundt i hagen din og klipper plenen, raskt, stille og effektivt. Ingen støy, ingen problemer — kun en velstelt plen. Husqvarna Automower® klipper plenen din mens du slapper av. Den jobber på natten, og når det regner, og gir et perfekt resultat — selv i komplekse hager.

Vil du vite mer om Husqvarna sine produkter?

Ta kontakt med en av våre selgere på CF Maskin Melhus as eller Østfold Traktor as, les gjerne mer på Husqvarna sine hjemmesider