Husqvarna motorsager

Husqvarnas utvalg av motorsager omfatter alt fra kraftige maskiner til mindre sager for privat bruk såvel som modeller for felling, beskjæring og kapping av fyringsved. En motorsag fra Husqvarna er din pålitelige partner uansett hvilke skogbruksutfordringer du står ovenfor. Husqvarnas motorsager er alle utstyrt med den unike X-TORO-motoren, som gjør at de trenger mindre drivstoff og reduserer utslippsnivåer i samsvar med verdens strengeste utslippsforskrifter. Den kombinerte choken/stoppkontrollen gjør motorsagen enklere å starte og forhindrer at motoren fylles med drivstoff. Takket være rengjøringssystemet med sentrifugalkraft blir slitasje minimert , og tiden du bruker sagen mellom filterrengjøringer forlenges. Husqvarna leverer også batteridrevne motorsager. Det er svært effektive og er utstyrt med en kraftig Li-ionbatteripakke på 36 V. Den er kombinert med en spesialutviklet børsteløs motor som gir en ytelse tilsvarende de bensindrevne maskinene.

Vil du vite mer om motorsager fra Husqvarna, ta kontakt med en av våre selgere, eller les mer på hjemmesiden til Husqvarna.

Husqvarna ryddesager

Alle Husqvarna ryddesager er utformet for å få jobben gjort effektivt, og er lette å bære og håndtere. Det er også enkelt å tilpasse dem til dine behov – du kan velge blant våre mange praktiske funksjoner og tilbehørsartikler. En Husqvarna ryddesag er utstyrt med den unike X-TORQ®-motoren. Den vil hjelpe deg med å redusere eksosutslipp med opp til 75%, og den vil forbedre drivstofføkonomien din med opptil 20%. Alle Husqvarna ryddesager leveres med en stoppbryter med automatisk retur. Det vil si at når maskinen slås av, går stoppbryteren automatisk tilbake til startposisjonen slik at du enkelt kan starte ved neste gangs bruk. På denne måten vil maskinen alltid være klar når du er det. Avhengig av hvilken modell du velger, kan en Husqvarna ryddesag være en allsidig samarbeidspartner å ha tilgjengelig. Det effektive trimmerhodet sikrer gode resultater, og du kan enkelt justere det ved å skifte blad slik at det passer til ditt arbeid. På denne måten har du riktig blad uansett om du skal gjøre detaljerte beskjæringer, eller drive med tungt arbeid i ulendt terreng. Takket være den magnetiske låseboltholderen kan du skifte blad på en trygg, rask og enkel måte.

Vil du vite mer om Husqvarna ryddesager, ta kontakt med en av åre selgere, eller les mer på hjemmesiden til Husqvarna.